Μια εταιρεία με παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Στη Special FX Editions , πέρα από τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό διαθέτουμε και κάτι ακόμα, πολύ πιο σημαντικό, που εγγυάται πάντα το άριστο αποτέλεσμα: την πολύχρονη και πολύτιμη τεχνογνωσία.

Τεχνογνωσία που αποκτήθηκε βήμα-βήμα, μέσα από την ίδρυση, τη στελέχωση και την εξέλιξη της Brother & Brother reproductions, μια καταξιωμένης και πρωτοποριακής εταιρεία διαφημιστική παραγωγής.

Μια πορεία που μας γέμισε γνώση, εμπειρία και σιγουριά. Που υπήρξε η “βάση” για τη δημιουργία της Special FX Editions, μιας νέας, δυναμικής εταιρείας στην οποία έχει μεταλαμπαδευτεί όχι μόνο η άριστη τεχνική κατάρτιση αλλά και η δίψα για το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, στην Special FX Editions είμαστε περήφανοι για την πρωτοποριακή τεχνική μας στη δημιουργία τουριστικών καρτών. Χωρίς χρωματικές υπερβολές η ομορφιά της Ελλάδας αναδεικνύεται, με φυσικότητα, σε όλο της το μεγαλείο!

Τέλος, ως μια σύγχρονη εταιρεία πιστεύουμε στη διαρκή εξέλιξη και στην αναζήτηση νέων στόχων και στα άμεσα σχέδιά μας είναι η προσθήκη νέων προϊόντων και η φωτογράφιση ολοένα και περισσότερων περιοχών της Ελλάδας. Παράλληλα, διευρύνουμε συνεχώς τις κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε και τράπουλες, σουπλά και ημερολόγια είναι προϊόντα ήδη διαθέσιμα.

special_fx_editions_logo_230
ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΕΙΡΙΑ ΤΗΣ:
brother_and_brother_logo_without_descriptor_grey